شرکت گوگل به جمع نوزده دانشگاه و آزمایشگاه ملی پیوست که قرار است تلسکوپ غول پیکر 8.4 متری نقشهبردار اجمالی را بسازند.
طبق برنامه ریزی انجام شده، قرار است که این تلسکوپ در سال 2013 کار خود را آغاز کند.
به گزارش واحد خبر مرکز مطالعات و پژوهش هاى فلکى ـ نجومى به نقل از سایت "llst.org"، اخترنماها ازمیان اهداف مشترک بین Google و تیم LSST می توان به سازمان دهی داده های تولید شده به منظور استفاده راحتتر از آنها، تجزیه و تحلیل داده های پرحجم دریافتی با مدیریتی کارآمد در زمان فعالیت رصدخانه، کاهش خطا در تجزیه داده ها، قابل دسترس بودن داده های جدید برای پژوهشگران و عموم در زمان کار رصدخانه و ایجاد یک سیستم بزرگ اطلاعاتی موازی، افزایش حمایت دانشمندان حرفهیی و منجمان آماتور وایجاد دیدی جدید، پویا و زیبا از آسمان شب برای عموم مردم اشاره کرد
دونالد سینی(Donald Sweeney)، مدیر پروژه "تلسکوپ بزرگ نقشه بردار اجمالی" درباره این موضوع می گوید: این مشارکت، LSST را در ثبت پدیده هایی که هر لحظه در نقاط مختلف عالم رخ می دهند، به بهترین تلسکوپ جهان تبدیل خواهد کرد حتی صدها برابر بهتر از تلسکوپ های امروزی. گوگل ما را در سازمان دهی و ارایه هر چه بهتر داده های پر حجم این ابزار نیرومند یاری خواهد یرد.
LSST - Large Synoptic Survey Telescope - یا تلسکوپ بزرگ نقشه بردار اجمالی قرار است با آینه 8.4 متری خود، آسمان را در رنگ های مختلف طول موج مرئی مورد کاوش قراردهد. یکی از مزایای کار با این تلسکوپ، بهره گیری از دوربین پیشرفته تصویربرداری 3 میلیارد پیکسلی آن است.
قرار است از این ابزار نیرومند در زمینه ماده تاریک و انرژی تاریک، پدیده های زودگذرمانند انفجارهای ابرنواختری و سیارک های خطرناک نزدیک به زمین با قطری کمتر از 100 متر و بررسی اجرام کمربند کویی پراستفاده شود.