تحقیقات نشان داده اند که وجود اتم نیتروژن در فضای بین ستاره ای حاکی از آن است که مولکول های ترکیبی در ستاره های دنباله دار وجود دارند که باعث پیدایش حیات می شوند .
به گزارش واحد خبر مرکز مطالعات و پژوهش هاى فلکى ـ نجومى به گفته محققان این تحقیقات می تواند نشانه هایی از پیدایش حیات در ابتدای تشکیل منظومه شمسی باشد .
این کشف نظریه های شیمی را در مورد فضا نیز تغییر داده است . در گذشته کشف نشدن نیتروژن در ستاره های دنباله دار و فضای بین ستاره ای فکر دانشمندان را به خود مشغول کرده بود .
یرا عقیده دانشمندان بر این است که ستاره های دنباله دار در قسمت سرد و تاریک و حاشیه ای منظومه شمسی تشکیل شده اند و که آنها کوچکترین جزء در تشکیل و پیدایش منظومه شمسی می باشند .
محققان برآنند تا بتوانند از ستاره های دنباله دار فسیل هایی را کشف کنند که در ستاره های دنباله دار وجود داشته اند و سپس فروپاشیده اند تا منظومه شمسی را در حدود 6.4 بیلیون سال پیش بوجود آورند .
دانشمندان بر این باورند که چون در ترکیب منظومه شمسی نیتروژن وجود دارد پس حتما در ستاره های دنباله دار نیز نیتروژن وجود دارد . دلیل کشف نشدن آن تاکنون این بوده است که ستاره دنباله دار در میان غبار تشکیل شده از ذرات کوچک فاقد نیتروژن قرار دارند و بر خلاف تصور دانشمندان نیتروژن موجود به صورت اتمی است نه مولکولی
این تحقیقات در دانشگاه میشیگان توسط پروفسور " ادوین برگین " پیگیری می شود و قرار است که نتیجه تحقیقات در مجله " نِیچر " به چاپ برسد