بیشترین طول اقامت انسان در فضا طی یک ماموریت به "دکتر والری پولیاکف" و طی سفرهای متعدد به ترتیب به "گنادی پادالکا" و "یوری مالنچنکو" تعلق دارد.
به گزارش واحد خبر مرکز مطالعات و پژوهش های فلکی نجومی به نقل از ایسنا، بیشترین طول اقامت انسان در فضا طی یک مأموریت به دکتر "والری پولیاکف" تعلق دارد. او در ۸ ژانویه ۱۹۹۴ با ناو کیهانی سایوز تی.ام-۱۸ به همراه دو کیهاننورد دیگر به نامهای "یوری اوساچف" و "ویکتور آفاناسیف" به ایستگاه فضایی میر سفر کرد. "اوساچف" و "آفاناسیف" پس از حدود ۶ ماه به زمین برگشتند، اما "پولیاکف" سفر را به همراه گروه بعدی کیهاننوردان ادامه داد و ۴۳۷ روز و ۱۷ ساعت و ۵۸ دقیقه در این ایستگاه اقامت کرد. او طی این مدت ۷۰۷۵ دور به گرد زمین چرخید و در مجموع ۳۰۰ میلیون و ۷۶۵ هزار کیلومتر را پیمود.
"پولیاکف" پس از به دست آوردن این رکورد بینظیر و تکرار نشدنی سرانجام در ۲۲ مارس ۱۹۹۵ با ناوکیهانی سایوز تی.ام-۲۰ به زمین بازگشت.
دکتر "پولیاکف" قبلا هم سفری طولانیمدت به فضا داشت که بیش از ۲۴۰ روز طول کشیده بود. با توجه به جمع دو سفر، او ۶۷۸ روز و ۱۶ ساعت و ۳۲ دقیقه از عمرش را در مدار زمین گذرانده است.
اما بیشترین مدت اقامت در فضا طی سفرهای متعدد به "گنادی پادالکا" تعلق دارد که تا به حال ۵ بار به مدار زمین سفر کرده و جمعا ۸۷۸ روز و ۱۱ ساعت و ۲۹دقیقه را در ایستگاههای فضایی میر و بینالمللی گذرانده است.