کاوشگر فضایی "نیوهورایزنز" ناسا تصاویر باشکوهی از دورترین قسمتهای منظومه شمسی اطراف سیاره پلوتو، فرستاده است.
به گزارش واحد خبر مرکز مطالعات و پژوهش های فلکی نجومی به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، کاوشگر فضایی"نیوهورایزنز"New Horizons)) این تصاویر را هنگام چرخاندن "دوربین شناسایی دوربرد"(LORRI)خود به سمت گروهی از ستارگان بنام "ویشینگ ول" (Wishing Well) که با نام ستارگان "خوشه ستارهای باز" شناخته میشوند و حدود 1300 سال نوری از زمین فاصله دارند، چند عکس سیاه و سفید از دورترین قسمتهای منظومه شمسی اطراف سیاره پلوتو گرفته است.
این کاوشگر فضایی در فاصله حدودا 3.79 میلیارد مایلی از زمین در حال حرکت در فضا است. این فاصله بیشتر از فاصله کاوشگر فضایی "وویجر1" (Voyager 1) از زمین(3.75 میلیارد مایل) در سال 1990 میلادی هنگام ثبت تصویر معروف "نقطه آبی کمرنگ" (Pale Blue Dot)است.
کاوشگر فضایی"نیوهورایزنز" به سفر خود در فضا با سرعت 1.1 میلیون کیلومتر در روز ادامه میدهد و همچنان به جمع آوری تصاویر از قسمتهای دور جهان ادامه خواهد داد.
گفته می شود کاوشگر فضایی"نیوهورایزنز" در وضعیت خوبی قرار دارد و در حال حاضر در حال استراحت است، تا با برنامهریزی مرکز کنترل ماموریت در روز چهارم ماه ژوئن برای پرواز در " جرم 2014 MU69 کمربند کویپر"(Kuiper Belt object 2014 MU69) در اواسط سال 2019 آماده شود. جرم 2014 MU69 کمربند کویپر یک جرم فرانپتونی است. ماموریت کاوشگر نیوهورایزنز دورترین مورد در تاریخ اکتشافات فضایی رباتیک خواهد بود.