1403/09/04 - 21 جمادى الاولى 1446 - 2024/11/24
العربیة فارسی

Astronomical Research Center (A.R.C.)

مرکز مطالعات و پژوهشهای فلکی - نجومی
3636 | واحد خبر مركز | 1395/10/02 1105 | چاپ

پژوهشگران برتر پژوهشگاه فضایی ایران معرفی شدند

با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ۱۶ پژوهشگر، مستندساز علمی و مجری پروژه‌های برتر پژوهشگاه فضایی ایران در چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر پژوهشگاه فضایی ایران تجلیل به عمل آمد.

به گزارش واحد خبر مرکز مطالعات و پژوهش های فلکی نجومی به نقل از ایسنا، در چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران پژوهشگاه فضایی ایران که با حضور مقام عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونان و هیات همراه در روز چهارشنبه، اول دی ماه جاری برگزار شد، چهار پژوهشگر برتر، مجریان چهار پروژه برتر و هشت تهیه کننده مستندات علمی برتر در حوزه فضایی، معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، پروژه تحقیق و توسعه، طراحی، ساخت و آزمون زیر سامانه‌ پیشرانش بلوک انتقال مداری ایرانست ۲ (موتور آرش) از پژوهشکده سامانه‌های حمل‌ونقل فضایی، پروژه طراحی تفصیلی و ساخت مدل کیفی سامانه ریزماهواره ناهید از پژوهشکده سامانه‌های ماهواره، پروژه طراحی، ساخت و تست چرخ عکس‌العملی از پژوهشکده رانشگرهای فضایی و پروژه طراحی و ساخت پیل سوختی پلیمری ۵ کیلووات فشرده با رویکرد کاربری فضایی از پژوهشکده مواد و انرژی پژوهشگاه فضایی ایران به عنوان پروژه‌های برتر انتخاب شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.

ارزیابی پژوهشگران برتر بر اساس شاخص‌هایی چون تولیدات علمی، گزارش طرح پژوهشی، دریافت جوایز ملی یا بین‌المللی و داوری مقاله صورت گرفته است و تهیه‌کننده مستندات علمی برتر بر اساس شاخص‌هایی چون تعداد و حجم گزارش‌‏های تهیه شده در بازه زمانی ذکر شده، سطح علمی و فناوری گزارش و میزان اهمیت و اثربخشی گزارش مورد ارزیابی قرار گرفته است.

بنابراین گزارش هدف از برگزاری این جشنواره، تقدیر از پژوهشگران، حمایت از تولیدات علمی محققان با تاکید بر برندسازی پژوهشگاه فضایی ایران و فرهنگ‌‏سازی برای مستند کردن فعالیت‏های پژوهشی و نشر دانش است.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، تعداد ۱۳۰  اثر علمی از مهر ۱۳۹۴ تا پایان شهریور امسال در پژوهشگاه فضایی ایران تولید شده است که پنج مورد آن کتاب، دو مورد ثبت اختراع، دو مورد ثبت استاندارد ملی، ۲۱ مقاله علمی پژوهشی، ۸۵ مقاله ارائه شده در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی و نشست‌های تخصصی، ۱۳ مورد مقاله منتشر شده در نشریات تخصصی و سایر نشریات و در نهایت ۷ مورد برگزاری کارگاه‌های آموزشی بوده است.