مقامات چینی از برنامههای این کشور برای ارسال دومین آزمایشگاه مداری خود موسوم به تیانگونگ دو به فضا در پائیز سال 2016 خبر دادند که قرار است سال آینده به یک فضاپیمای باری متصل شود.
به گزارش واحد خبر مرکز مطالعات و پژوهش های فلکی نجومی به نقل از ایسنا، چین به عنوان بخشی از برنامه آزمایشگاه فضایی خود همچنین قصد دارد فضاپیمای شنزو 11 را به همراه دو فضانورد در زمستان سال آینده به ایستگاه تیانگونگ دو ارسال کند.
نسل بعدی موشک لانگ مارچ هفت پس از پرواز آزمایشی در مرکز پرتاب ماهواره ونچانگ در استان هاینان، نخستین فضاپیمای باری تیانژو-1 را که به معنی "خودروی بهشتی" است در نیمه اول سال 2017 به فضا پرتاب خواهد کرد که به ایستگاه فضایی تیانگونگ دو متصل شده و به انجام آزمایشات خواهد پرداخت.
طی این فرآیند، چین به بررسی فناوریهای کلیدی از جمله حمل و نقل محموله، عرضه مجدد سوخت در مدار، اقامت میان مدت فضانوردان در فضا و همچنین انجام آزمایشات علمی و ابزاری در مقیاس نسبتا بزرگ خواهد پرداخت.
برنامه فضایی چندین میلیارد دلاری چین قصد دارد یک ایستگاه فضایی دائمی سرنشیندار را تا 2022 در مدار قرار دهد.
این کشور در حال حاضر نخستین ایستگاه فضایی خود موسوم به تیانگونگ یک را از سپتامبر 2011 به فضا پرتاب کرده و دو فرآیند الحاق را طی دو سال بعدی آن با موفقیت انجام داده است.