یک عکاس فضایی آمریکایی به نام «تری هانکاک»، پنج سحابی ستارهای و دو خوشه ستارهای را شکار کرده که به همراه یکدیگر، باغ شکوفههای آسمانی را بر پهنه فضا به نمایش گذاشتهاند.
به گزارش واحد خبر مرکز مطالعات و پژوهش های فلکی نجومی به نقل از ایسنا، نمای پانورامایی ارائه شده از صورت فلکی «ارابهران» گرفته شده و در آن، «سحابی ستاره شعلهور» (IC405)، سحابی «بچهقورباغه» (Tadpoles)، خوشه ستارهای موسوم به «عنکبوت»، سحابی مگس (NGC1931)، خوشههای باز «مسیه» موسوم به M36 و M38 (که همچنین خوشه ستاره دریایی نیز خوانده میشوند) و سحابی Sh2-232 و همراهان کوچکترش به چشم میخورند.
در بخش فوقانی سمت راست تصویر هانکاک، سحابی ستاره شعلهور قرار دارد. قلب سوزان این سحابی ستارهای موسوم به AE Aurigae است که به نظر میرسد در خوشه ستارهای متفاوتی زاده شده و در تصادم دو ستاره، به بیرون پرتاب شده است.
ابر کروی بزرگ در سمت چپ این تصویر، سحابی Sh2-232 به همراه همراهان کوچکتر آن یعنی Sh2-231 و Sh2-235 هستند.
در ناحیه وسط متمایل به پایین تصویر، نور کوچکی موسوم به NGC 1931 که سحابی مگس نیز نامیده میشود، قرار دارد. در بخش فوقانی سمت راست تصویر، مجموعه شفافی دیگری از ستارگان موسوم به NGC 1931 قرار دارد که توسط رگههای گاز به نام خوشهستارهای «عنکبوت» محاصره شده است.
هانکاک از تعدادی از این اجسام آسمانی به صورت منفرد تصویر گرفته اما تصویری که به تازگی ارائه داده، با استفاده از رصدخانه شخصی وی در میشیگان گرفته شده و گستره وسیعتری از آسمان را به نمایش میگذارد.
نمایی از شکوفههای کیهانی