1403/09/04 - 21 جمادى الاولى 1446 - 2024/11/24
العربیة فارسی

Astronomical Research Center (A.R.C.)

مرکز مطالعات و پژوهشهای فلکی - نجومی
2664 | واحد خبر مركز | 1393/09/09 1129 | چاپ

برگزار پنجمین دوره مسابقات هوافضایی دانشگاه شریف

نجمین دوره مسابقات دانش‌آموزی طراحی و ساخت سامانه‌های هوافضایی با حضور 262 تیم از 18 استان کشور در چهار گرایش در دانشگاه شریف برگزار شد.

 

ه گزارش واحد خبر مرکز مطالعات و پژوهش های فلکی نجومی به نقل از ایسنا، دکتر محمدرضا مراد، مدیر اجرایی مسابقات گفت: زیر ساخت این مسابقات کمک‌های فکری است که دانشجویان و اعضای هیات علمی در ایجاد قوانین علمی این مسابقات می‌کنند. در این مسابقات سعی بر آن شده تا شکل مسابقات از لحاظ علمی و اجرایی پخته‌تر شود، برای بهینه کردن اجرا، قوانین و داوری از یک تیم ثابت شامل دانشجویان فوق لیسانس دانشکده مهندسی هوافضا استفاده می‌شود که چهار سال است به‌ طور مستمر در این زمینه فعالیت دارند.

 

مراد اظهار کرد: در نظر داریم در سال‌های آتی گرایش جدیدی به این مسابقات اضافه کنیم؛ گرایشی شبیه نشستن سفینه بر روی ماه، همچنین موارد دیگری که در نظر است به آن بپردازیم بحث رکوردگیری و ثبت رکورد و مقایسه آن با رکوردهای جهانی است.

 

وی تصریح کرد: ما باید با پشتیبانی تیم‌های برتر راهی بسوی بین‌المللی کردن این مسابقات با حضور تیم‌های منطقه‌ای بویژه کشورهای همسایه باز کنیم.

 

مدیر اجرایی مسابقات اظهار امیدواری کرد تیم دانشجویی و اعضای هیأت علمی در کنار هم بتوانند هر ساله کیفیت مسابقات را از لحاظ علمی و دانشجویی، اجرایی و داوری در سطح بین‌المللی بالا ببرند.

 

بر اساس این گزارش، پنجمین دوره مسابقات دانش آموزی طراحی و ساخت سامانه‌های هوافضایی با استقبال دانش‌آموزان سراسر کشور روز جمعه 7 آذرماه از ساعت 8 تا 18 در دانشگاه شریف برگزار شد.

 

در این مسابقات که با چهار گرایش مکانیزم بازیاب محموله فضایی، راکت با محموله قابل بازیابی، هواسر (گلایدر) حرفه‌ای، هواناو (هاور کرافت)، برگزار شد،262 تیم دانش آموزی همزمان در سالن استاد جباری و دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف به رقابت پرداختند.

 

بر اساس این گزارش، مراسم اختتامیه این مسابقات سه هفته بعد برگزار می‌شود که طی این مراسم، تیم‌های برتر نیز معرفی می‌شوند.

 

انتهای پیام

 

 

پنجمین دوره مسابقات دانش‌آموزی طراحی و ساخت سامانه‌های هوافضایی