1403/09/04 - 21 جمادى الاولى 1446 - 2024/11/24
العربیة فارسی

Astronomical Research Center (A.R.C.)

مرکز مطالعات و پژوهشهای فلکی - نجومی
2293 | واحد خبر مركز | 1393/01/25 860 | چاپ

آزمایش یک فناوری جدید شبیه بشقاب پرنده در ناسا

به گزارش واحد خبر مرکز مطالعات و پژوهش های فلکی نجومی به نقل از ایرنا از دیلی میل، هدف از این پروژه که با نام LDSD معرفی شده است ، فرود محموله های بسیار سنگین بر روی مریخ است . این فناوری فضایی احتمال دارد تا سال 2018 مورد بهره برداری قرار گیرد.

قرار است آزمایش اولیه LDSD در ماه ژوئن (خرداد-تیر) و در یکی از تاسیسات متعلق به نیروی دریایی آمریکا در هاوایی انجام شود. 

فناوری فعلی فرود محموله ها در فضا مربوط به دهه 70 میلادی و پروژه ی وایکینگ است . در این پروژه یک جست وجوگر در سال 76 19 روی مریخ نشست و 35 سال بعد نیز برای بار دوم کنجکاوی ( Curiosity ) به سلامت روی مریخ فرود آمد.

فناوری جدید قرار است جایگزین روش قدیمی شود تا درهای بیشتری را به روی دانشمندان ناسا برای ارسال محموله های سنگنین تر و قوی تر باز شود.

متخصصان ناسا برای آزمایش فرود آرام و امن این فضاپیما که قرار است بر روی سطح مریخ فرود بیاید، از چتر نجات مافوق صوت استفاده می کنند.

آنان برای کند کردن فرآیند فرود کنجکاوی بر سطح مریخ نیز از یک چتر نجات استفاده کردند اما آن چتر نجات کوچک برای اجسام سنگین تری که در آینده قرار است به مریخ سفر کنند، مناسب نیست. بنابراین متخصصان ناسا مدلی بزرگ تر به نام کندکننده ی مافوق صوت کم تراکم یا همان LDSD را ساخته اند که وسایل بزرگتر را حمل می کند.