هرچه انسان بتواند در علم نجوم و ستاره شناسی پیشرفت نماید یقین او به اینکه قادری بی مثال بر این سماوات و ارض حکم فرماست بشتر خواهد شد. بر این اساس مرکز مطالعات وپژوهش هاي فلکي نجومي وابسته به دفتر حضرت آيت الله العظمي سيستاني (دام عزه) در صدد برآمد تا این علم الهی را همگانی نماید؛ لذا با همکاري انجمن نجوم ايران، شبکه چهار و آموزش سيما، راديو سراسري معارف، مجله نجوم و ماهنامه آسمان شب، آزمون ششمین دوره مسابقه سراسري نجوم را ارديبهشت ماه 1390 در 68 مرکز سراسرکشور به صورت همزمان برگزار نمود، بدينوسيله نفرات ممتاز اول تا سوم کشوري معرفي مي گردند :
سطح پيشرفته :
نفراول: سرکار خانم بتول احمدی مسینه از مرکز نجوم ادیب - اصفهان
نفر دوم: جناب آقاي رضا محقق از خانه نجوم ـ قم
نفرسوم: سرکارخانم رقيه شريف زاده از پژوهش سرای دانش آموزی خیام - اهر
سطح مقدماتي:
نفراول: جناب آقاي سينا فرهادي از پژوهش سرای دانش آموزی خیام - اهر
نفردوم: سرکارخانم مهسا ابویی از انجمن نجوم آسمان کویر - یزد
نفر سوم: جناب آقاي محسن فراهاني از انجمن ستاره شناسی - اراک
برخي از آمارهاي جالب توجه
جوانترين شرکت کننده اين دوره از مسابقه خانمها فاطمه رامشک و زهرا رجبی از انجمن نجوم خیام زاهدان ومسن ترين شرکت کننده سرکار خانم مهوش ابراهیمی از موسسه علوم و کیهان شناسی هفت آسمان کرج بود .
درصد شرکت کنندگان به ترتيب از مقطع متوسطه با 40 درصد، مقطع راهنمايي 24 درصد، کارشناسي 15 درصد، ديپلم 5/12درصد، کارداني 2 درصد، کارشناسي ارشد5/2 درصد، ابتدایی 2 درصد، حوزوي 1 درصد و دکترا کمتر از یک درصد مي باشد.
همچنين بالاترين سطح تحصيلات دکترا و پايين ترين سطح تحصیلات دوم دبستان مي باشد. مرکز پژوهش سرای دانش آموزی ساري به دليل فعاليت در اطلاع رساني به موقع و هماهنگي با ستاد و عمل به بخشنامه هاي برگزاري مسابقه و ابتکار در تبليغات؛ به عنوان مرکز برتر انتخاب گرديد که شايسته قدرداني و تشکر از مدير محترم و همکاران گرامي شان است.
شرکت کنندگان براي اطلاع از نتايج مي توانند به آدرس
http://farsi.nojumi.org/WebPages/Match/ViewScore.aspx
مراجعه نمايند.
لازم به ذکر است نفرات چهارم تا دهم هر سطح و اسامی یکصد نفر متعاقبا اعلام خواهد شد.