به پيشنهاد مديريت محترم مركز پژوهش هاي فلكي ـ نجومي حضرت آيت الله العظمي سيستاني و موافقت رياست محترم مركز قرار شد تا در دومين كنفرانس نجوم امارات نماينده اي از مركز شركت نمايد .
با بررسي موضوعات و سرفصل هاي كنفرانس و با توجه به محدوديت وقت ارائه مقاله موضوع ارائه گزارش اجمالي فعاليت هاي مركز در دستور كار قرار گرفت و در مدت كوتاهي متني در اين خصوص تهيه و براي برگزار كنندگان كنفرانس ارسال گرديد.
نماينده مركز روز شنبه 8خرداد 89 از طريق دبي به شهر ابوظبي محل برگزاري كنفرانس عزيمت نموده و غروب همان روز مراحل ثبت نام نهايي در كنفرانس و معرفي در محل هتل اقامت شركت كنندگان كنفرانس انجام شد.
جلسه اففتاحيه كنفرانس 9 صبح يكشنبه با حضور شركت كنندگان از 26 كشور جهان در محل سالن جلسات مركز ملي اسناد و تحقيقات امارات در منطقه استقرار سفارت خانه هاي شهر ابوظبي برگزار گرديد.
مدير جمعيت نجوم امارات ، مدير پروژه اسلامي رصد اهله و نماينده ايسيسكو بعد از تلاوت قرآن و سرود ملي امارات در بخش افتتاحيه سخنراني نمودند .
بعد از افتتاحيه در جلسات فشرده و به صورت مستمر سخنراني هاي كنفرانس آغاز شد .
برنامه بيش از 30 سخنراني براي 3 روز در نظر گرفته شده بود .
از مهمترين موضوعاتي كه در اين كنفرانس مورد بحث قرار گرفت به شرح زير بود:
ـتعيين درجه زاويه فجر و مغرب
ـ عكاسي از فجر اول و فجر دوم
ـتقويم قمري واحد و يا دوتايي براي جهان
همچنين آقاي عليرضا بوژمهراني از شركت كنندگان ايراني يك سري از تصاوير مربوط به هلال ماه را نيز در سالن ورودي محل برگزاري كنفرانس به نمايش گذاشته و در بين برنامه هاي روز دوم كنفرانس نيز به صورت كليپ به نمايش گذاشت كه مورد توجه حاضران قرار گرفت .
روز آخر كنفرانس نيز گروه هاي شركت كننده از سعودي ،الجزاير و عمان نيز نمايشگاهي از فعاليت هاي جانبي به نمايش گذاشتند .
در طول برگزاري كنفرانس ضمن مذاكره چهره به چهره با مسولين گروه هاي شركت كننده بسته اي از كتابهاي مركز و نرم افزار نجوم اسلامي به آنها هديه گرديد.
از برنامه هاي جانبي كنفرانس ديدن مسجد بزرگ شيخ زايد شهر ابوظبي بود.
فرش بسيار بزرگي در اين مسجد قرار داشت كه توسط هنرمندان خراساني بافته شده بود.