اخترشناسان در شيلي و ژاپن موفق شدند، براي اولين بار اسكلت بندي كائنات را مشاهده كنند.
به گزارش واحد خبر مركز مطالعات و پژوهش هاي فلكي ـ نجومي به نقل از (Isna.ir)، اين دانشمندان و محققان علم نجوم ميگويند: براي نخستين بار بخشي از «شبكه كيهاني » كهكشانها را مشاهده كردهاند كه كائنات شناخته شده را به درون يك دستگاه غول پيكر در فاصله هفت ميليارد سال نوري از زمين منتشر ميكند.
اين كشف جديد حاصل مشاهداتي با قدرتمندترين تلسكوپهاي جهان است و اولين رصدي است كه از چنين ساختار كهكشاني غالب و مسلط در كائنات دوردست انجام شده است و ديد وسيعتري از شبكه كيهاني و نحوه شكل گيري آن در اختيار دانشمندان قرار ميدهد.
رصدخانه جنوبي اروپا طي بيانيهاي در اين زمينه اعلام كرد: دستگاه كهكشانها رشته هايي را در مسافتهاي ميليونها سال نوري شكل ميدهند و اسكلت بندي كائنات را تداوم ميبخشند.
كهكشانها به دور اين اسكلت بندي كائنات را تداوم ميبخشند.
در اين بيانيه هم چنين آمده است: كهكشانها به دور اين اسكلت بندي جمع ميشوند و در بخشهاي دروني آن خوشههاي كهكشاني انبوه شكل ميگيرد كه مانند عنكبوتهاي غول پكير انتظار بلعيدن مواد بيشتري را ميكشند.
دانشمندان ميگويند : اين تارها و رشتههاي كيهاني حدود ٧/٦ ميليارد سال نوري از هم فاصله دارند و حداقل در مسافت ٦٠ ميليون سال نوري گسترده شدهاند.